image

Tarjoamme koneurakointipalveluja +/- 70km säteellä Somerolta.

Kauttamme saat varmasti laadukkaan kaluston ja ammattimiehet hoitamaan urakointisopimukset. Räätälöimme jokaisen urakan yksilöllisesti ja asiakkaan tarpeet huomioiden.

palvelut

Lietteen multaus

Suoritamme lietteenlevitystä kahdella Samson Pg 18 vaunulla. Vaunut ovat varustettu pumppukuormaimilla, määränsäätöautomatiikalla, aktiiviohjatulla taka-akselilla, 800mm renkailla sekä nostolaitteilla. Multainvaihtoehtoina on joko yksikiekkoinen Samson TE 8 joka löytyy molempiin vaunuihin. Tämä multain soveltuu hyvin nurmille ja oraille tapahtuvaan levitykseen sillä se on hellävarainen kasvustolle. Lisäksi käytössämme on niin sanottu mustanmaanmultain Samson CM 6, eli kuuden metrin työleveyden omaava kultivaattorimultain. Kevätlevityksissä multain rikkoon pellon pinnan ja näin pelto kuivuu nopeammin levityksen jälkeen seuraavaa muokkauskertaa varten. Molemmissa levitystraktoreissa on automaattiohjaus.

säilÖrehun korjuu

NOUKINVAUNULLA 

Käytössämme on Pöttinger Jumbo 7210. Kuormaan mahtuu jopa 72 Kuutiota tiukkaan sullottua rehua joka käytännössä tarkoittaa noin hehtaarin normaalia rehukasvustoa. Leveä noukin hyvin suunnitelluilla kannatinpyörillä ja oikealla piikkikulmalla takavaat että multaa tai muita epäpuhtauksia ei kulkeudu rehun sekaan. Vaunun 45 terää takaavat hyvän silpunlaadun. Vaunussa on 600 Litran happosäiliö josta hapotinpumppu pumppaa säilöntäaineen suuttimille josta happo suihkuaa sullojan kitaan ja sekoittuu rehumassaan parhaalla mahdollisella tavalla. Pöttingerillä korjattu rehu toimii myös kiskoruokkijoissa joka usein herättää kysymyksiä!

 KORJUUT YHDISTELMÄPAALAIMELLA

 2016 kaudeksi käyttöömme on tulossa Mc Hale Fusion 3+ yhdistelmäpaalain muovisidonnalla. Tämä on jo kolmas Mc hale yhdistelmäpaalain talossamme joka kertoo paljon koneen käyttövarmuudesta. Erinomainen silpunlaatu ja paalien tiukkuus takaavat rehulle parhaan säilyvyyden. Rehulaadun takaamiseksi voimme käyttää paalauksen yhteydessä biologisia säilöntäaineita. Tässä koneessa on mahdollisuus käyttää sidontaverkon tilalla muovia, ristikkäiset muovikerrokset parantavat paalin ilmatiiviyttä entisestään joka parantaa rehun säilyvyyttä. Etuna on myös se että muovi ei jäädy paalinpintaan ja paalin avaaminen on helpompaa kuin verkkoa käytettäessä. Olkien paalauksessa muovisidonta helpottaa myös varastointi sillä muovi suojaa paalin sateelta.

karhotus

Kaudelle 2016 Käyttöömme tulee uudistunut Pöttinger 842. karhotin kulkee rehukoneiden edessä ja yhdistää karheet korjuukoneille riitävän suuriksi. iso karhe parantaa silpun pituutta, kun massaa on paljon rehu kulkee terien läpi tasaisemmin ja silpun laatu paranee.Pöttingerin karhottimissa on kilpailijoihin verrattuna monia etuja jotka takaavat että epäpuhtauksia ei joudu rehun joukkoon. Multitast, eli etukannatinpyörä varmistaa että karhtotinpiikit eivät epätasaisuuksista tai kuopista huolimatta nosta multaa rehunjoukkoon. roottorin alle mahdollisimman leveälle sijoitetut pyörät edesauttavat asiaa.

kuivalannan levitys

Samson Sp 15 (vm 2015) levitysvaunulla takaamme äärimmäisen hyvän levitystuloksen niin olkisella lannalla kuin kompostilla. Määränsäätöautomatiikka mahdollistaa myös pientenkin määrien tarkan levityksen. Vaunu on varustettu 800mm renkailla joilla pintapaine on saatu mahdollisimman pieneksi. Levitys onnistuu syksylläkin vähän vaikeammissakin olosuhteissa.

haketus

Käytössämme on Heizohack 14-800 Hakkuri varustettuna omalla 450 hevosvoiman moottorilla ja loglift 96 nosturilla. Hyvien seulojen ansiosta haketusmateriaalista riippumatta hake toimii niin isoissa kuin pienissä kattiloissa. Hakkeen hyvä laatu on paras kilpailuetumme. Haketusteho materiaalista riippuen 70-170kuutiota tunnissa.

Tarjoa myös energiapuuta!
ranka- ja lahopuut noudamme omaan varastoomme. kokopuukasat ja muut vaikeammin kuljetettavat olisi hyvä sijoittaa hyvien kulkuyhteyksien päähän jotta haketus onnistuisi kelistä riippumatta.
Meiltä voit ostaa myös valmista haketta itse noutaen tai perille tuotuna. Kysy rohkeasti päivän hinta. 

Kysy rohkeasti tarjous

pyydä tarjous

SÄILÖREHUN KORJUU

KUIVALANNAN LEVITYS

LIETTEET LEVITYS

HAKETUS

ENERGIAPUUN OSTO

PAALAUKSET

KYLVÖ

PUINTI

LUMITYÖT